لیست اختراعات اميرحسين احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1395/08/16
تاریخ ثبت: 1396/06/12
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: مرطوب ساز حبابي مورد استفاده در پيل سوختي غشا پليمري و صنايع پزشكي زمينه فني اختراع: علم مهندسي مكانيك – پيل سوختي نگه داشتن ميزان آب در يك حد مناسب در پيل سوختي غشا پليمري بسييار حائز اهميت است. مناسبترين روش كنترل رطوبت در پيل، مرطوب سازي گازهاي ورودي است كه در يك مرطوب ساز انجام مي¬شود. از ميان انواع روش¬هاي مرطوب سازي، ساده‌ترين و كم‌هزينه‌ترين روش مرطوب سازي استفاده از مرطوب ساز حبابي مي¬باشد. در اين نوع مرطوب سازها بوسيله يك مخزن عايق حاوي آب، گاز خشك ورودي به مخزن بوسيله برخورد با مولكول‌هاي آب داخل مخزن مرطوب مي‌شود. در اين اختراع يك نمونه از مرطوب‌ساز حبابي طراحي و ساخته شده است كه با استفاده از يك مخزن عايق و يك المنت الكتريكي مرطوب‌سازي گاز را راحت مي‌كند. اين مرطوب‌ساز ساخته شده داراي هزينه ساخت بسيار پاين و ساخت ساده‌اي است. بوسيله مرطوب‌ساز حبابي ساخته شده تنظيم رطوبت گاز خشك ورودي به مرطوب‌ساز بسيار ساده و به راحتي ولي با دقت بالا انجام مي‌پذيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/03/09
تاریخ ثبت: 1396/03/09
خلاصه اختراع:

تقويت‌كننده SSPA با توان خروجي 8 وات و PAE بيش از 50% در فركانس GHz 7/11 – 4/11 بخش تقويت¬كننده¬ توان RF وظيفه تامين توان خروجي ترانسپوندر ماهواره را بعهده دارد.TWTA و SSPA دو گزينه اصلي براي تقويت¬كننده¬ توان در ماهواره¬ها هستند.نمونه‌هاي فضايي TWTA در رده كالاهاي تحريمي براي ايران قرار دارند و از اينروي به عنوان گلوگاه اصلي ساخت يك ترانسپوندر ماهواره‌اي به شمار مي‌روند.البته مدت زماني است كه تقويت كننده‌هاي SSPA با راندمان بالا در باندهاي فركانسي Cو X جانشين لامپ TWTA در ترانسپوندر ماهواره شده‌اند. روند تكنولوژي بصورتي است كه بزودي در باندهاي بالاتر SSPA جايگزين TWTA خواهد شد. ساختSSPA نسبت به TWTA راحتتر و ارزانتر است،لذا ساخت تقويت كننده SSPA با راندمان بالا بعنوان يكي از امكانات جايگزين براي TWTA مطرح مي¬باشد. با توجه به ساخت و پرتاب ماهوارهLEO در كشور نياز به ساخت SSPA با راندمان بالا وجود دارد. در اين طرح،با استفاده از ترانزيستور Die، تقويت كننده SSPA با توان خروجي 8 وات و PAE بيش از 50% در فركانس GHz5/11 در كشور ساخته شده است كه با توجه به اطلاعات موجود اولين نمونه ساخت تقويت كننده GaN با استفاده از Die با PAE بيش از 50% در فركانس بيش از GHz11 داخل كشور مي¬باشد

تاریخ اظهارنامه: 1396/11/18
تاریخ ثبت: 1397/07/15
خلاصه اختراع:

در طراحي سيستم‌هاي مخابراتي، تقويت‌كننده توان به عنوان عنصري كه وظيفه تقويت سيگنال‌هاي با توان كم توليد شده از بخش‌هاي قبلي و رساندن سطح توان به ميزان لازم براي درايو كردن آنتن فرستنده را بر عهده دارد، از اهميت خاصي برخوردار است. در اين ميان دسته خاصي از تقويت‌كننده‌ها تحت عنوان اختصاري TWTA موجود هستند كه به دليل برخورداري از ويژگي‌هايي نظير توان خروجي و بازدهي توان بالا محبوبيت زيادي داشته و به عنوان تقويت‌كننده توان به طور گسترده در ترانسپوندر ماهواره‌ها، رادارها نظير رادارهاي كنترل آتش هوايي ، سيستم‌هاي جنگ الكترونيك و كاربردهاي EMC به منظور انجام تست‌هاي مصونيت مورد استفاده قرار مي‌گيرند. عليرغم مزيت‌هاي ذكر شده براي TWTA، عواملي مانند هزينه بالا و سختي در نگه‌داري و تعمير (به علت ولتاژ بالا و جريان پايين) چالش‌هايي مهم براي استفاده از اين تقويت‌كننده‌ها هستند. از طرفي نمونه‌هاي فضايي TWTA در رده كالاهاي تحريمي براي ايران قرار دارند و از اين‌رو به عنوان گلوگاه اصلي ساخت يك ترانسپوندر ماهواره‌اي به شمار مي‌روند. امروزه با پيشرفت تكنولوژي طراحي و ساخت قطعات نيمه‌هادي، تقويت‌كننده‌هاي تحت عنوان اختصاري SSPA كانديداي مناسبي براي جايگزيني TWTAها مي‌باشند. مدت زماني است كه تقويت‌كننده‌هاي SSPA با راندمان بالا در باندهاي فركانسي Cو X جانشين تقويت‌كننده TWTA در ترانسپوندر ماهواره شده‌اند. روند پيشرفت تكنولوژي به صورتي است كه بزودي در باندهاي بالاتر SSPA جايگزين TWTA خواهد شد. ساختSSPA نسبت به TWTA راحت‌تر و ارزان‌تر است؛ لذا ساخت تقويت‌كننده SSPA با راندمان بالا به عنوان يك جايگزين براي TWTA مطرح مي‌باشد. با توجه به برنامه‌ريزي كلان كشور براي ساخت ماهواره ملي GEO در كشور و عدم امكان تأمين TWTA، نياز به بومي‌سازي طراحي و ساخت SSPA با راندمان بالا وجود دارد. از طرفي با توجه به توان و بازدهي تقويت‌كننده ساخته شده، مي‌تواند در صنايع هوافضا، رادارها، ايستگاه‌هاي زميني ماهواره و همچنين فرستنده‌هاي پخش همگاني كاربرد داشته باشد. در اين طرح، تنها با استفاده از دو ترانزيستور Die، تقويت‌كننده SSPA با توان خروجي 50 وات و بيشينه PAE برابر با 42% در بازه فركانسي GHz10/95-11/15 در كشور ساخته شده است؛ كه با توجه به اطلاعات موجود اولين نمونه ساخت تقويت‌كننده GaN بدون استفاده از ساختارهاي تركيب‌كننده توان، با مشخصات مطرح شده و در بازه فركانسي محدوده GHz11 در داخل كشور مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/09/27
تاریخ ثبت: 1401/03/09
مخترع/مخترعان: امیر حسین احمدی اصل
خلاصه اختراع:

به كرار مشاهده شده است كه در هنگام خطر مثلا آتش سوزي ها و يا برق گرفتگي ها ويا در ديگر مواقع كه نياز فوري به قطع جريان برق وجود دارد افراد در خانه به دلايلي مانند كهولت سن يا خردسالي و يا عدم آگاهي از چگونگي قطع جريان برق و يا عدم خونسردي و يا به دليل عدم دسترسي به فيوزهاي قطع كننده جريان توانايي قطع جريان برق را ندارند. ميتوان با طراحي مدار قطع برق اضطراري جريان اين افراد با فشار دادن يك كليد معمولي در منازل يا شستي هاي خاص در مجتمع هاي صنعتي به صورت فوري اقدام به قطع جريان برق نمايند. طراحي اين مدار با استفاده از كليدهاي محافظ جان قابل انجام مي باشد. كليدهاي محافظ جان چك ميكنند كه جريان خروجي از فاز با جريان ورودي به سيم نول برابر باشد و در صورت عدم تعادل اقدام به قطع جريان ميكند.حال با طراحي يك مدار معمولي مثلا يك كليد يك پل با يك لامپ معمولي ميتوان اين تعادل را در مواقع لزوم از بين برده و باعث قطع جريان برق شود.به اين صورت كه فاز مدار از كليد محافظ جان گرفته شود ولي نول مدار قبل از كليد كليد محافظ جان گرفته شود.اكنون با فشار دادن اين كليد و روشن شدن لامپ عملا تعادل جريان خروجي از كليدمحافظ جان با جريان ورودي به كليد از بين مي رود و كليد جريان برق را به صورت ايمن و بدون اتصال كوتاه شدن مدار قطع مي‌كند. اين مدار ميتواندبه كودكان و افراد سالخورده و ديگر افراد كمك كرده و در مواقع خطر جريان برق را به راحتي قطع كند. همچنين ميتوان به صورت دوره اي صحت عملكرد كليد محافظ جان را بررسي كنيم.

موارد یافت شده: 5